Varför jag väljer Tracker Boats.

Här nedan finner ni ett PDF dokument där ni kan läsa och förstå varför man enligt mig ska välja en Tracker framför övriga konkurrenter. En stor del är när man läser att dessa båtar är helsvetsade med hjälp av robotsvetsar, den största anledningen är redan avklarad. Övriga konkurrenter som påstår sig ha helsvetsade skrov är ( ursäkta språket ) men bara rent skitsnack, kollar ni b.la. aktern så förstår ni varför. Den största oroligheten jag hade innan jag skaffade alubåt är som för många andra, man är orolig för att det ska banka och slå i båten osv. Något som jag faktiskt tycker är avsevärt mycket tystare i den Tracker Pro Guide V-16 WT som jag kör idag, gentemot en vanlig plastbåt typ Ryds och liknande. Sjöegenskaperna med V-Deep botten är snuskigt bra och att ligga i baksvallet på Värtan Cup var inga som helst problem, en Silverhawkägare som var med i båten var minst sagt imponerad – vi får se hur lång tid det tar innan han blir Trackerägare!

KLICKA NEDAN!Tracker Production System_Media Days

Jag är ganska kräsen när det kommer till ”finishen” på saker, speciellt om jag köper det för dyra pengar. För att närmare förklara varför jag valde en välbyggd Tracker och inte ett konkurrerande märke kan ni även se bilderna här nedan. Kollar ni in vissa andra märken så vill jag råda er till att syna båten närmare, för eran skull. Jag låter bilderna tala för sig själva och spottar inte på någon, utan påpekar endast att detta är sånt jag som en ”kräsen” person lägger märke till.

IMG_0235

IMG_0234

IMG_0209

IMG_0195

 IMG_0194

IMG_0179

IMG_0177
IMG_0172

/ Peace!

Rikard Jonsson

 

Ett svar till “Varför jag väljer Tracker Boats.

  1. Sweet! Efter att ha läst The Tracker way och att de arbetar med Lean 6 Sigma är jag övertygad om att kunden är nummer 1 för Tracker. Det är vad hela Lean filosofin handlar om. Tack för bra läsning.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s