Kedjebetet, för en bra sak!

För er som det har undgått så har tre män vid namn Robert Jonsson från NyttFiske, S-O Larsson från Miekofishing och Tommy Suomela från Suomela.se kommit på en helt briljant idé för oss sportfiskare att bidra till något väldigt positivt, och samtidigt ha jävligt roligt!

Så här beskriver dom tre vise männen om vad Kedjebetet egentligen handlar om.

”Kedjebetet är ett sätt att samla Sveriges sportfiskare för en gemensam insats och insamling till cancerfonden.

Det är ju alltid svårt att få folk att hjälpa till i hjärtefrågor, så vi kom på ett sätt som gör det lättare för er. Vi sätter ett bete i rullning. För varje enskild person som fångar fisk på detta bete och skickar in en bild så skänker vi minst 50 kr till cancerfonden. Minst 50 kronor ? Ja om någon vill sätta in pengar på en speciell bild så får de det. Ni kan alltså själva med er egen bild samla in pengar om ni vill. Men absolut inget måste. Grundtanken är att ni fångar en fisk på kedjebetet och vi betalar!”

Förlorade själv min  mor i cancer för många år sedan och är glad över att ha fått betet i brevlådan. Fredrik Aremyr var först ut att fiska med betet och redan på premiärturen skulle det leverera en fin fisk.
904099_4850888189823_2056454323_o
Fin dam på 100cm+!

Att Mr.Aremyr dessutom skänker 500:- ur egen ficka visar bara på vilket bra initiativ detta är, och vilken grym människa Fredrik är!! Jag tänker inte vara sämre själv utan gör samma sak. Om fisken mot förmodan skulle vara över 110cm blir det tamef#n en tusenlapp!

Nu kör vi!
kedjebetet kopiera

För mer info KLICKA HÄR!

Ha det bäst allihopa och tack för att ni läser! / Rikard Jonsson

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s