Aktiviteter 2013.

Här kommer lite inplanerade aktiviteter som än så länge är bokat inför 2013.

Först ut är ett besök på Najc Fiske & Fritid i Gävle den 27e april. Jag kommer mest mingla i butiken och rådgöra med kunder, vill ni ha tips och rådgöra om Savage-Gear och Okumas sortiment är ni varmt välkomna!
893784_459809777427800_1958485968_o

Sedan 11-12 Maj är det dags för årets första tävling. Det är Tajtlajn som anordnar PIKECHALLANGE 2013. Ses vi där?

Skärmklipp
Näst ut är Abu Garcia Pike Open eller ”Sébile Open” som tävlingen heter på vårkanten. Datum är spikat den 17-18 Maj, enligt mig Sveriges bästa gäddtävling utan tvekan, åtminstone utav de tävlingar som vi deltagit i. Hösten 2012 lyckades vi mycket förvånande knipa 3e platsen. I år blir det vinst!
gäas
24H gäddan kommer näst på agendan. Den 28-29 Juni är det dags för årets kanske hårdaste utmaning, en tävling som startar klockan 16:00 den 28e och avslutas samma tid nästkommande dag. 24 timmars hårt nötande efter en riktigt stor Madam! Jag ska fiska med min gode vän Eitan, en riktigt skicklig gäddfiskare som nyligen drog en dam på 10.5kg från land, all cred to you my friend! Kolla in hans blogg HÄR.

411016_346884461997699_1944845378_o

Mieko Predatorvecka 3-9/6, 2013

Ssd

Det här kommer bli så jävla roligt, Så här beskriver S-o på Mieko Fishing eventet.
Mieko Predatorvecka kommer att fyllas med spännande aktiviteter, föreläsningar, kampanjer, visningar av båtar mm.

Nu slår vi ett slag för predatorfisket uppe i Norr. Vi erjuder föredrag av kända fiskeprofiler inom predatorfisket. Utveckla ditt eget fiske genom att delta i intressanta föreläsningar av David Lundqvist, Magnus ”MB79” Lindgren,  Rikard ”Fishseekers” Jonsson och Team Mieko Norrs Robin Utbys, David Nilsson och Björn Larsson (Obligatorisk anmälan, begränsat antal platser). Du kommer dessutom att ha möjlighet att testa båtar i sjön utanför butiken. Klara i dag är Tracker Boats och Porta-Bote. Självklart kommer vi att ha kampanjer löpande i butiken under veckan. Håll ögonen öppna för dem i butiken, i webshopen och på Facebook.

Ni kommer även kunna träffa mig i Miekos butik på Banvägen 14 i Luleå under veckan som är. Lördagen och Söndagen uppe i norr avslutas med två tävlingar som Mieko håller i, ser fram emot att träffa släktingarna och trevliga nordmänniskor!

Detta är vad som är inplanerat än så länge men mer kommer säkert läggas till om jag känner mig själv rätt. Båten är på service men hämtas i veckan så snart sätter fisket igång på riktigt! Plusgraderna och regnet är som en gåva från ovan! Vi ses där ute!

/ Rikard Jonsson

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s