Loftahammar Pike Open 2011

Avfärd 05:30

Vi lämnar Linköping och åker mot Loftahammar!  När vi väl kommer fram så slänger vi in båten i lugn o ro och roddar iordning all utrustning, gäller o ha allt klart när startskottet går!
Rikard tar även och visar dem nya Jerkbaiten som EL-GE precis  skickat oss! Såg riktigt trevliga ut, bra gång, kan bli en hit!

Sen är det dags för frukost och registrering, alltid lika trevligt att börja småljuga lite med dem andra innan tävligen början, psykning är viktigt 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Startskottet….

Vi åker iväg till första viken som är planerad sedan länge då den levererade förra året, dock så hade det legat på in så vattenkvaliten va riktigt dåligt och hela viken va grummlig, inga hugg och inga följ vad vi kunde se!

Dags o byta tänkte vi  och börjar nöta lite runt kanterna utanför viken och även in i nästa vik, lika dåligt där, vi testar allt från Jerk, Fluga, Jigg & lite plåt inga hugg, endast några 15-20cm fiskar som slänger ett öga på våra beten men inte mer än så.


Påvägen till nästa anhalt så stannar vi till vid ett litet vassparti ganska öppet men ändå grunt och Rikard tar sin första fisk för dagen, en liten slinka men ändå fisk, nu släpper det tänkte vi!

Vi nöter sedan ett tag till på samma ställe men ingen rörelse, endast 1/2 följ som inte va direkt intresserade av det vi hade o erbjuda vidare till nästa vik där det nöttes en del, Rikard tog yttligare en liten i samma storlek men inte mer än så.


Inga direkt monster fiskar……

Vi kämpade tappert under hela dagen, och visst vi fick en del fisk men inget av storlek, vi testade nog allt som går att testa men fisken va slö, vi såg en del fisk men ingen som va direkt huggvänlig och framförallt inget av storlek.
Vi kände oss besegrade av gäddan denna gång och begav oss in till land, under avslutningen och prisutdelningen så kom det fram till att folk hade fått en del fisk
men endast smått, största fisken i tävligen va på endast 94cm och togs av Team AlmNy som också tog hem hela tävligen med 341cm.

Vi i Fishseekers vill tacka Jonny Nyström  för en väldigt trevlig tävling, vi ses nästa år och då håller vi inte igen 😉

För mer bilder så besök tävlingens officiella sida http://pikeopen.blogspot.com/

Glöm inte att besöka våran sammarbetspartner www.EL-GE.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s